Udskriv denne side

Skitur 2022

ZELL AM SEE 2022. Uge 4. d.21-01-2022-d.26-01-2022

Voksen billet. 4000 kr

børn u. 15. 2500 kr

Pris inkluderer.

halv pension . (morgenmad og aftensmad)

Liftkort 4 dage

Bus tur /retur i egen Bus fra Raffinaderiet.

3 overnatninger på hotel Pinzgauerhof.

 

Tilmelding via Hjemmesiden senest d.30.9.2021. Tilmelding åbner søndag 08.09.21 Der er 46 pladser. Som fordeles efter først til mølle princippet.

Spørgsmål. Kontakt Kenneth Boserup. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Tlf.28796919

 

SKILØB I VERDENSKLASSE

Skiområdet i Zell am See, Kitzsteinhorn Kaprun ski circus Saalbach, Hinterglemm Leogang og Fieberbrunn som alle er på liftkortet byder på 408 km snesikre pister og 121 Lifte. Her er pister i alle farverkategorier for hele familien og for vovehalse, der ønsker mere ekstreme udfordringer, gletscherløb, shopping i topklasse og høj stemning på afterski.

Zell am See har i mange år været et ideelt valg for dem, der rejser til Østrig på ski for første gang. Zell am See ligger i fantastiske omgivelser ved den store sø Zell.

Højmark Rejser tilbyder dansk skiskole til alle børn t.o.m. 15 år (både nybegyndere og øvede).

 

HOTELLET:

Hotel Pinzgauerhof er et af Højmark Rejsers EGNE HOTELLER. Hotellet har 3+ stjerner og er kendt for sin østrigske charme og hyggelige stemning. Personalet sætter en stor ære i, at gæsterne får en dejlig base for en aktiv skiferie.

Hotellet ligger i bydelen Schüttdorf kun ca. 2 km fra Zell am See. Man kan gå de ca. 400 meter til liften eller tage bussen, der kører 50 meter fra hotellet.

Kælderbaren Piccadilly Bar er åben fra kl. 20.00 og der er legerum til børnene med bl.a. X-box, bordfodbold og biograf. Hotellets lobbyområde er samlingspunkt for en hyggestund.

Dorfschenke: vores foretrukne Afterski sted er beliggende ca. 100 meter fra hotellet. Byder på ægte Østrisk afterski stemmning.

Mulighed for hjælp og undervisning af vores egen danske ski instruktør. Som er kendt i området.