Sanne Salomonsen 4.september

Tag med Equinor Sport & Kultur når hele Danmarks 'Rock mama', Sanne Salomonsen står på scenen på Postgaarden d.4. september kl 20:00.

I vinteren 2019 var Sanne Salomonsen på akustisk tour. Touren var en kæmpe succes med et stort entusiastisk publikum og en yderst veloplagt artist og band. Efter sommerens veloverståede tour, med de to veninder Anne og Lis, samt utallige opfordringer, drager Sanne igen på 'Akustisk Live 2020' i januar, februar og marts, med et akustisk band og hendes store katalog af hits og helt unikke ballader.

Sanne spiller både nogle af sine allerstørste hits - men også en stor del numre fra sit store repertoire, hun ikke har spillet i mange år - eller sange hun aldrig har spillet live før! Mellem sangene bliver det hele krydret med små anekdoter fra Sanne’s liv og karriere. Det er en intim koncert, hvor man har muligheden for at komme tættere på en af Danmarks aller største stemmer.

Vi har købt 30 billetter som udbydes efter først til mølle principper. Pris 110 kr. pr. billet. Tilmeldingen åbner søndag d. 2.februar 2020 kl. 20:00 og foregår via www.statoilsport.dk Du har som medlem mulighed for at købe max. 2 billetter.

Betalingen sker som altid via løntræk for ansatte og via netbank for pensionister og udstationerede på reg. nr. 5038 Konto nr. 1401624. Mærk indbetalingen ”Sanne Salomonsen”

 

Medlemslogin