Mamma Mia

Tag med Equinor Sport & Kultur i Tivolis koncertsal og oplev:

 

 

Efter ti års ventetid kan det danske publikum atter opleve den globale megasucces. I 2010 oplevede 190.000 danskere musicalen MAMMA MIA! ledsaget af ABBAs udødelige hits i København og Aarhus. Opsætningen havde et af de største forsalg til en dansk teaterforestilling nogensinde. Ligesom sidst bliver musicalen opført med et dansk cast og med danske versioner af ABBAs allerstørste hits.

Over 60 millioner mennesker verden over er blevet forelsket i karaktererne, historien og musikken. Manuskriptforfatter Catherine Johnsons glade og morsomme historie udspiller sig på en græsk ø.

Donna, en 40-årig enlig mor, skal snart gifte sin datter, Sofie, bort. Sofie, som ikke ved, hvem hendes far er, læser sin mors dagbog og finder ud af, at der findes 3 mulige fædre. I al hemmelighed inviterer hun dem alle til sit bryllup. En af dem er hendes far, men hvem?

Inden forestillingen skal vi spise på Herford Beefstow, ved Tivolis indgang, hvor vi har bestilt nedenstående menu:

 

 

Inclusiv et glas øl, vin eller vand.

Arrangementet foregår lørdag d. 22/2-2020 og prisen er 480,-kr pr person. Der vil være afgang med bus fra parkeringspladsen på Melbyvej kl. 15:00. Vi spiser kl. 17:00 og forestillingen starter kl. 19:00

Vi er hjemme på parkeringspladsen igen ca. kl. 23:30

Arrangementet er for medlemmer af Equinor Sport & Kultur som har mulighed for at købe to billetter.

Der er købt 50 billetter som udbydes efter først til mølle princippet. Tilmeldingen åbner søndag 24/11 kl 20:00 og foregår via www.statoilsport.dk.

Betaling sker som altid via løntræk for ansatte og med netbank betaling for pensionister og udstationerede på regnr. 5038  Konto: 1401624. Mærk indbetalingen med dit navn og ”Mamma Mia”

 

 

 

Medlemslogin