Jagt i Equinor Sport og Kultur

Jagt i Equinor Sport & Kultur

Som noget nyt vil vi prøve at etablere jagt på Equinors arealer. Jagten kommer til at foregå søndag d. 1.november 2020 og søndag d. 10.januar 2021, og der vil være 12 pladser på hver af dagene. Det er kun medlemmer af Equinor Sport & Kultur som kan deltage. Tilmelding foregår efter ”først til mølle”-princippet, og der åbnes op for tilmelding hhv. søndag d. 02.august 2020 kl. 20 og søndag d. 4.oktober 2020 kl. 20.

Mødetidspunkt bliver kl. 08:00 og mødested kommunikeres ud senere. Der vil, hvis forholdene tillader det, blive serveret kaffe og rundstykker. Det vil ikke tilladt at indtage alkohol før og under jagten.

Der vil blive afholdt morgenparole, hvor der trækkes lod om pladser på jagten, som vil følge en hele dagen. Der skal fremvises gyldigt jagttegn ved parolen.

Det er vigtigt at man tilmelder sig med hund, hvis man har en egnet hund, da der som minimum bør være 5 hunde med på jagten.

Der skydes efter jagtloven, dog ikke råvildt eller agerhøns.

Ordningen med jagt er et forsøg, der er åbnet op for. En af forudsætningerne er, at alle foreningens medlemmer som har lyst (og jagttegn) kan deltage. Videreførelse af ordningen vil blive evalueret efter de to første jagter.

NB: Jagt bliver kun gennemført såfremt ø-drift på raffinaderiet er ophævet.

Arrangører: Michael Juul Stoklund og Frank Jørgensen

Medlemslogin