Cirkus Arena

Kom i Cirkus Arena med familien

Tirsdag den 14. april kl. 17.00 har du muligheden for at invitere familien med i Cirkus Arena til deres 65-års jubilæums forestilling på Møllebakken i Kalundborg.

Vi tilbyder ”terrasse billetter” til en deltagerpris på 150 kr. per person. Børn under 2 år er gratis.

Arrangementet er forEquinor Sport & Kultur medlemmer og husstand.Der er mulighed for at invitere børnebørn med (uden forældre).

Betaling via løntræk for fastansatte. Netbank betaling for øvrige ved overførsel til Jyske Bank Regnr: 5038 Konto: 1401624. Husk at mærke indbetalingen med dit navn" og "Cirkus 2020"

Der er åbent for tilmelding nu med sidste frist 9.februar.

 

Lidt om forestillingen:

EKSTREM-CIRKUS I VERDENSKLASSE I 2020
Cirkus Arenas 65 års jubilæum i 2020 skydes i gang med Bubber og Julie Berthelsen i spidsen og et udpluk af verdens bedste artister i Cirkus Arenas nye forestilling 'Cirkus ifølge Bubber 2'.

Jubilæumsprogrammet er sammensat med ekstreme numre i verdensklasse, og nogle i en liga som aldrig før er set i Danmark!

Sammen med Bubber og Julie vil I bl.a. møde Alex Porsing og hans motocross-team FMX Danmark (vinder af Danmark Har Talent 2019), som laver de vildeste rampestunts hen over manegen samt linedanserne Danguir, der imponerer på en line i luften med deres 7-mands-pyramide. Det er aldrig før set i Danmark.

Oplev også trapezkunst i verdensklasse, springakrobater i flotte formationer, dansepiger og de sødeste hunde. En morsom og livsbekræftende oplevelse venter for hele familien

 

Medlemslogin